Domov :: Kontakt :: O nas

Aktualno
Glasbeno založništvo - HELIDON
Forum
Prijava v spletno trgovino

Novi uporabniki:

Registracija
Pozabil sem geslo
Novice
Kontakt

Založba Obzorja d.d.
Partizanska cesta 5
SI - 2000 Maribor

T: 02 / 23 48 102
F: 02 / 23 48 135

E:

Natisni

TOUCHSTONE 6

Učbeniški komplet, namenjen učencem 6.razreda, ki se učijo angleški jezik kot prvi tuj jezik.

 

Touchstone1 je bil prvi slovenski učbenik za poučevanje angleškega jezika  na tej stopnji. Prvi izid je bil leta 1991, posodobljena verzija Touchstone 1-New  je bila izdana leta 1996. TOUCHSTONE 6  pa je kot prenovljen učbenik izšel v letu 2009.

 

Avtorji so pri prenovi učbenika upoštevali najnovejša dognanja v stroki in tako v učbeniku prevladujeta komunikacijski in na dejavnosti osredinjen pristop. ... Dejavnosti ter besedila močno vzpodbujajo povezovanje  medpredmetnih področij, saj se učenje angleškega jezika povezuje z geografijo, glasbo, biologijo, literaturo, ipd. .. (iz recenzije dr. Mateje Dagarin Fojkar).

 

Učbeniški komplet sestavljajo:

 

Učbenik

Delovni zvezek s slovarčkom

Priročnik za učitelje (priložen CD s pripravami in delovnimi listi)

2 zgoščenki

 

 Dodatno so angleške pesmice iz učbenika na CDju     RAINBOW.

 

Učiteljem, ki učijo po programu Touchstone v 6. razredu smo že v lanskem letu razdelili tematske plakate, po enega za vsako učno enoto. V kolikor plakatov niste prejeli je nekaj plakatov je še na voljo in jih dobite brezplačno ob prijavi na ucitelji@zalozba-obzorja.si. Navodila za uporabo plakatov in teste za preverjanje znanja po vsaki lekciji lahko učitelji snamejo brezplačno na forumu.

Prav tako lahko učitelji na forumu brezplačno snamejo za vsako enoto po en kviz in druge vaje za predstavitev na smartboardu, s katerimi boste na zanimiv način v okviru uvodne motivacije ponovili že poznano snov ali na koncu ure utrdili novo pridobljeno znanje.  

 

Vabimo vas, da obiščete tudi internetno stran TOUCHSTONE, na kateri najdete materiale in informacije o Touchstone 7, Touchstone 8 in Touchstone 9.

 

Zaradi hitrejše in lažje dostopnosti pa letne in dnevne priprave objavljamo kar na tem mestu. Vse priprave so v  "zaklenjeni" pdf obliki in v Wordu, kjer jih lahko skopirate in po svoji želji prilagajate.

 

1. LETNE PRIPRAVE

1.1. PREGLEDNICA     

            

 

 

1.2. LETNA PRIPRAVA

             

 

 

2. DNEVNE PRIPRAVE - PO ENOTAH

 UNIT 1            

 

 

 UNIT 2            

 

 

UNIT 3                

 

UNIT 4                  

 

UNIT 5