Domov :: Kontakt :: O nas

Aktualno
Glasbeno založništvo - HELIDON
Forum
Prijava v spletno trgovino

Novi uporabniki:

Registracija
Pozabil sem geslo
Novice
Kontakt

Založba Obzorja d.d.
Partizanska cesta 5
SI - 2000 Maribor

T: 02 / 23 48 102
F: 02 / 23 48 135

E:

Natisni

Andrea German Velušček, Bernarda Avsenik

MY FAIRYLAND 1 - učbenik

ZGODNJE UČENJE TUJIH JEZIKOV!

 

MY FAIRYLAND 1 - učbenik za zgodnje učenje angleškega jezika, je del gradiva za zgodnje učenje angleškega jezika v jezikovnih tečajih ali v prvem razredu prvega triletja osnovne šole.

Učni komplet sestavljajo:

delovni učbenik za otroke

didaktični kovček z bogato ponudbo slikovnega gradiva in učnih pripomočkov

zvočni zgoščenki

priročnik za učitelje

 
 
Otroci na igriv način in z vsemi čutili spoznavajo številne pravljične like ter tako vstopajo v novo jezikovno izkušnjo. Srečajo se z nerodno stonogo, s tremi kozlički, se poveselijo ob Halloween, zaigrajo zgodbico o medenjačku, krasijo božično drevo, barvajo rokavičke iz zgodbice The Mitten, skrivajo velikonočne pirhe, iščejo živali iz zgodbice The little red hen ali pojejo pesmico Chicken Licken in uprizorijo predstavo za starše.
Didaktični kovček vsebuje po eno mapo za vsako od devetih zgodbic, v celoti pa ga sestavlja 198 listov različne debeline. Od tega je 50 slikovnih kartic formata A4, te pa dopolnjujejo skrbno načrtovani ostali pripomočki, kakor so besedne kartice, kartice za prekrivanje, nekaj plakatov večjega formata ter cela mala zbirka didatičnih iger.
 
IZ RECENZIJE:

 

 »My Fairyland 1 je namenjen učencem 1. razreda, ki prvič spoznavajo angleški jezik v formalnem učnem okolju. Učbenik predstavlja noviteto na tako zgodnjem področju učenja tujih jezikov na Slovenskem. Avtorici sta se oprli na svoje večletne izkušnje pri poučevanju angleščine v predšolskem in v začetnem šolskem obdobju, ki sta jih nadgradili tudi kot sodelavki v projektu Zavoda RS za šolstvo projektna organizacija dela v osnovni šoli. …  »My Fairyland 1 odlikujejo tehnike učenja, ki ustrezajo razvojnim značilnostim otrok na tej stopnji učenja.« (iz recenzije dr. Mateje Dagarin Fojkar, FF Univerze v Ljubljani)

 

 »Cilji učbeniškega kompleta so senzibilizacija za tuji jezik ter slušno razumevanje in razvijanje govornih spretnosti, kar se ujema s potrebami učencev v prvem razredu. … Gradivo z obilico različnih dejavnosti nagovarja različne tipe učencev.« (Katarina Mozetič, prof., recenzentka)


Cena z DDV: 12,50 €

Klubska cena: 12,50 €

Dodaj Dodaj v košarico

ISBN-13: 9789612303471