Domov :: Kontakt :: O nas

Aktualno
Glasbeno založništvo - HELIDON
Forum
Prijava v spletno trgovino

Novi uporabniki:

Registracija
Pozabil sem geslo
Novice
Kontakt

Založba Obzorja d.d.
Partizanska cesta 5
SI - 2000 Maribor

T: 02 / 23 48 102
F: 02 / 23 48 135

E:

Natisni

Andrea German, Bernarda Velušček

MY FAIRYLAND 2 - Učim po CLIL dodatek k priročniku za učitelje

My Fairyland 2 - Učim po CLIL, je namenjen vsem tistim učiteljem, ki že ali pa boste poučevali angleščino v prvem triletju osnovne šole. Nekateri že verjetno poznate gradivo My Fairyland 1, 2 in 3, ki je namenjeno učencem in učiteljem prvega triletja. Priročnik My Fairyland 2 - Učim po CLIL je nadgradnja priročnika My Fairyland 2.

Prvi del priročnika ponuja pregled jezikovnih ciljev in nabor operativnih ciljev temeljnega programa, ki jim učitelj znotraj pouka angleščine lahko sledi in jih uresničuje ob predpostavki, da vsekakor med urami uresničuje tudi splošne cilje predmetov.

Jezikovni cilji, ki so našteti v prvem delu priročnika, so vzeti iz Učnega načrta Tuji jezik v 2. in 3. razredu in se v celoti uresničujejo skozi gradivo My Fairyland 2. Izbrani operativni cilji predmetov temeljnega programa se ujemajo s cilji iz posodobljenih učnih načrtov za te predmete.

 v drugem delu priročnika so vzorčni primeri priprav za vsako od enot My Fairyland 2 ter dodatne ideje in predlogi za integracijo ter dejavnosti po CLIL-u.


Cena z DDV: 26,00 €

Klubska cena: 26,00 €

Dodaj Dodaj v košarico

Obseg: 52 strani

ISBN-13: 978-961-230-482-9