Domov :: Kontakt :: O nas

Aktualno
Glasbeno založništvo - HELIDON
Forum
Prijava v spletno trgovino

Novi uporabniki:

Registracija
Pozabil sem geslo
Novice
Kontakt

Založba Obzorja d.d.
Partizanska cesta 5
SI - 2000 Maribor

T: 02 / 23 48 102
F: 02 / 23 48 135

E:

Natisni

MINI DEUTSCH MIT NELLI

27.03.2009

Spoštovani učitelj, učiteljica!
 
 
Z veseljem Vas obveščamo, da so prispele lutke Nelli, ki si jo lahko ogledate v priponki. Nelli lahko po ceni € 25,00 naročite na našem naslovu: Založba Obzorja d.d., Maribor, Partizanska 5, lahko pa tudi telefonsko na štev. 02 23 48 102 ali na e-naslov: narocila@zalozba-obzorja.si.
 
Vabimo vas, da si na forumu naše spletne  strani snamete pohvale, ki jih lahko natisnete in otrokom razdelite ob uspešno opravljenem delu pri pouku. Slika v priponki je samo za prikaz in  je v manjši resoluciji in kot taka ni primerna za tisk.
 
 
Hkrati pa smo vam za konec šolskega leta pripravili še »Diplomo Nelli«, ki  jo lahko naročite v kompletih  (v vsakem je 10 diplom). Cena kompleta  je 5,00 €.


V kolikor ste porabili že vse nalepke iz mape za učitelja (učbeniški komplet Mini Deutsch mit Nelli), bomo poskrbeli, da bodo na voljo tudi te (v zavitku nalepk bo 10 listov z nalepkami Nelli in en list nalepk z medaljami). Cena 6,50 €.
 
 Vse navedeno - lutka, nalepke in diplome, so vam na voljo izključno na našem naslovu, saj jih damo izdelati samo po prejetih naročilih.  Naročeno vam dobavimo v 10-tih dneh.
 
 
Sporočamo vam tudi, da pripravljamo za šolsko leto 2009/10 učbeniški komplet " Mini Deutsch mit Nelli2".
 
 
Vas pozdravljamo,
 
 
za Založbo Obzorja d.d. Maribor
direktorica Nevenka Richter Peče

Arhiv novic